Fikabröd till min älskade lilla N att leka med

Under höstens föräldraledighet har jag arbetat som en tok med att sy bakverk i velour till lilla N (det tar t.ex tre timmar att göra en chokladboll). Fyra bullar, fyra biskvier, fyra dammsugare, fyra wienerbröd, fyra kringlor, fyra chokladbollar, sex lussekatter, elva pepparkakor, en prinsesstårta, två prinsessbakelser och sex munkar har det blivit. Jag är otroligt nöjd och stolt! Jag vet att många tycker att jag är tokig som har gjort så mycket (jag har gjort fler velourbakverk innan, men hittad bättre velour under tiden, så sammalagt har det blivit 155 stycken …) och att ett litet barn inte behöver så många att leka med, men när jag var liten tyckte jag alltid att det var roligt att leka affär och då behövs det ju många.
Material: Velour i många färger från diverse ställen (Jofotex, Ohlssons tyger, Mjuka tyger/Kameleont design, Tradera), brodergarn och virkgarn.
Mönster: Egna, fast självklart har jag sneglat mycket på Bombadills bakverk. Mina är dock större och gjorda i mysigare material och faktiskt mycket snyggare (om det är tillåtet att säga så om sina egna verk …).
Det här inlägget postades i sytt och stickat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.