Sommarbyxor till N

Jag har i veckan hunnit sy fyra par byxor till N och känner mig mycket nöjd. Tre par i tunn bomull och ett par i stretchdenim. Dessa kan N slita ut och förstöra på dagis utan att det gör något. Muddbyxmönstret kommer som vanligt från Babygarderoben. Jag förstår inte varför inte fler använder detta möster istället för de som finns i Ottobre. Det är verkligen superbra (efter vissa justeringar).

 

Material: Bomullsväv i olika färger och stretchdenim från Ohlssons tyger. Muddar från MG-tyger och Ohlssons.
Mönster: Muddbyxmönster från Babygarderoben, stl 92. Jag har dock ändrat mönstret lite när det gäller linningen och förkortat den åtskilligt (bland annat eftersom jag har sytt dit mudd).
Det här inlägget postades i sytt och stickat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.